Wie ben ik?

Hallo!
Mijn naam is Marieke van den Broek. Ik ben een tweeëntwintig jarige, Nederlandse, Landschaps Architectuur student van de Wageningen Universiteit. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor photoshop. Toen ik 12 jaar jong was, bevond ik mij in de online wereld van het bloggen en websites ontwerpen. Coderingen en Photoshop zijn voor mij dus niet onbekend.
Na mijn middelbare school besloot ik deze hobby te ontwikkelen tot werk: ik schreef mij in voor de studie 'Communication and Multimedia Design' in Utrecht. Al snel kwam ik er achter dat ik niet voor deze studie weggelegd was. Dit resulteerde in een tussenjaar.
In dit jaar heb ik bijna alle universiteiten in Nederland bezocht. Uiteindelijk viel mijn oog op de studie 'Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning' aan de Universiteit van Wageningen.
Nu, bijna drie jaar verder, kan ik zeggen dat deze studie mijn interesses erg heeft verbreed. In het eerste jaar leerde ik het landschap en al zijn natuurlijke systemen kennen dankzij de verscheidenheid aan vakken over ecologie, water en bodem. In het tweede jaar kregen wij les in het ontwerpen, zowel anoloog als digitaal. Het meeste werk dat op deze website staat, komt dan ook voort uit dit jaar. Het derde jaar gaf ruimte voor een halfjaarlijkse minor. Deze minor heb ik ingevuld door vakken te volgen aan de Technische Universiteit van Delft. Mijn vaste plek aan de koepel van Forum, werd verruild voor de faculteit Bouwkunde. Hier volgde ik een aaneenvolgend pakket aan vakken over 'the Neighbourhood of the Future', stedenbouwkunde wel te verstaan.

Op dit moment ben ik mijn bachelor aan het afronden in Wageningen.
Heb ik uw interesse gewekt? U kunt mij vinden op LinkedIn of contact met mij opnemen.

Marieke van den Broek
January 16, 2018